Mobilier pentru locuri de joaca 

 • Oferta limitata
  7 021 lei 8 211 lei
  Tobogan spirala 3m cu turn metalic și hintă Produsele din categoria "Mobilier pentru spații de joacă" sunt destinate spațiilor publice, parcuri, grădinițe, pentru un număr mare de utilizatori și o utilizare intensă a acestora. 
 • Oferta limitata
  1 654 lei 1 892 lei
  Tobogan drept Produsele din categoria "Mobilier pentru spații de joacă" sunt destinate spațiilor publice, parcuri, grădinițe, pentru un număr mare de utilizatori și o utilizare intensă a acestora. 
 • Oferta limitata
  2 083 lei 2 321 lei
  Tobogan drept 2m cu platformă metalică Produsele din categoria "Mobilier pentru spații de joacă" sunt destinate spațiilor publice, parcuri, grădinițe, pentru un număr mare de utilizatori și o utilizare intensă a acestora. 
 • Oferta limitata
  3 808 lei 4 046 lei
  Tobogan drept 2m cu platformă tip turn metalică Produsele din categoria "Mobilier pentru spații de joacă" sunt destinate spațiilor publice, parcuri, grădinițe, pentru un număr mare de utilizatori și utilizare intensă a acestora. 
 • Oferta limitata
  4 284 lei 4 522 lei
  Tobogan drept 2m cu turn metalic Produsele din categoria "Mobilier pentru spații de joacă" sunt destinate spațiilor publice, parcuri, grădinițe, pentru un număr mare de utilizatori și utilizare intensă a acestora. 
 • Oferta limitata
  2 023 lei 2 261 lei
  Tobogan drept 2,5m Produsele din categoria "Mobilier pentru spații de joacă" sunt destinate spațiilor publice, parcuri, grădinițe, pentru un număr mare de utilizatori și utilizare intensă a acestora. 
 • Oferta limitata
  2 142 lei 2 380 lei
  Tobogan drept 2,5m cu platformă metalică Produsele din categoria "Mobilier pentru spații de joacă" sunt destinate spațiilor publice, parcuri, grădinițe, pentru un număr mare de utilizatori și utilizare intensă a acestora. 
 • Oferta limitata
  4 403 lei 4 641 lei
  Tobogan drept 2,5m cu platformă tip turn metalică Produsele din categoria "Mobilier pentru spații de joacă" sunt destinate spațiilor publice, parcuri, grădinițe, pentru un număr mare de utilizatori și o utilizare intensă.
 • Oferta limitata
  4 998 lei 5 236 lei
  Tobogan drept 2,5m cu turn metalic Produsele din categoria "Mobilier pentru spații de joacă" sunt destinate spațiilor publice, parcuri, grădinițe, pentru un număr mare de utilizatori și o utilizare intensă.
 • Oferta limitata
  1 547 lei 1 785 lei
  Hinta cu 2 scaune cu protectie 3-14 ani Produsele din categoria "Mobilier pentru spații de joacă" sunt destinate spațiilor publice, parcuri, grădinițe, pentru un număr mare de utilizatori și o utilizare intensă.
 • Oferta limitata
  1 428 lei 1 666 lei
  Hinta cu 2 scaune fara protectie Produsele din categoria "Mobilier pentru spații de joacă" sunt destinate spațiilor publice, parcuri, grădinițe, pentru un număr mare de utilizatori și o utilizare intensă.
 • Oferta limitata
  2 618 lei 2 856 lei
  Tobogan drept 2.5m dublu cu platforma metalica Produsele din categoria "Mobilier pentru spații de joacă" sunt destinate spațiilor publice, parcuri, grădinițe, pentru un număr mare de utilizatori și o utilizare intensă.
 • Oferta limitata
  1 666 lei 1 904 lei
  Hinta cu 2 scaune mare cu lanturi de inox Produsele din categoria "Mobilier pentru spații de joacă" sunt destinate spațiilor publice, parcuri, grădinițe, pentru un număr mare de utilizatori și o utilizare intensă.
 • Oferta limitata
  4 641 lei 4 879 lei
  Tobogan drept 2.5m dublu cu platforma metalica tip turn Produsele din categoria "Mobilier pentru spații de joacă" sunt destinate spațiilor publice, parcuri, grădinițe, pentru un număr mare de utilizatori și o utilizare intensă.
 • Oferta limitata
  1 785 lei 2 023 lei
  Hinta cu 2 scaune mica cu lanturi de inox Produsele din categoria "Mobilier pentru spații de joacă" sunt destinate spațiilor publice, parcuri, grădinițe, pentru un număr mare de utilizatori și o utilizare intensă.
 • Oferta limitata
  1 999 lei 2 237 lei
  Leagan cu banca model 1 Produsele din categoria "Mobilier pentru spații de joacă" sunt destinate spațiilor publice, parcuri, grădinițe, pentru un număr mare de utilizatori și o utilizare intensă.