Catalog de produse

Tip echipament spatiu joaca

Reduceri

Mobilier pentru locuri de joaca 

 • 4 879 lei 6 069 lei
  Tobogan spirala 3m cu turn metalic și hintă Produsele din categoria "Mobilier pentru spații de joacă" sunt destinate spațiilor publice, parcuri, grădinițe, pentru un număr mare de utilizatori și o utilizare intensă a acestora. 
 • Oferta limitata
  1 184 lei 1 422 lei
  Tobogan drept Produsele din categoria "Mobilier pentru spații de joacă" sunt destinate spațiilor publice, parcuri, grădinițe, pentru un număr mare de utilizatori și o utilizare intensă a acestora. 
 • Oferta limitata
  1 577 lei 1 815 lei
  Tobogan drept 2m cu platformă metalică Produsele din categoria "Mobilier pentru spații de joacă" sunt destinate spațiilor publice, parcuri, grădinițe, pentru un număr mare de utilizatori și o utilizare intensă a acestora. 
 • Oferta limitata
  2 202 lei 2 440 lei
  Tobogan drept 2m cu platformă tip turn metalică Produsele din categoria "Mobilier pentru spații de joacă" sunt destinate spațiilor publice, parcuri, grădinițe, pentru un număr mare de utilizatori și utilizare intensă a acestora. 
 • Oferta limitata
  2 761 lei 2 999 lei
  Tobogan drept 2m cu turn metalic Produsele din categoria "Mobilier pentru spații de joacă" sunt destinate spațiilor publice, parcuri, grădinițe, pentru un număr mare de utilizatori și utilizare intensă a acestora. 
 • Oferta limitata
  1 309 lei 1 547 lei
  Tobogan drept 2,5m Produsele din categoria "Mobilier pentru spații de joacă" sunt destinate spațiilor publice, parcuri, grădinițe, pentru un număr mare de utilizatori și utilizare intensă a acestora. 
 • Oferta limitata
  1 761 lei 1 999 lei
  Tobogan drept 2,5m cu platformă metalică Produsele din categoria "Mobilier pentru spații de joacă" sunt destinate spațiilor publice, parcuri, grădinițe, pentru un număr mare de utilizatori și utilizare intensă a acestora. 
 • Oferta limitata
  2 356 lei 2 594 lei
  Tobogan drept 2,5m cu platformă tip turn metalică Produsele din categoria "Mobilier pentru spații de joacă" sunt destinate spațiilor publice, parcuri, grădinițe, pentru un număr mare de utilizatori și o utilizare intensă.
 • Oferta limitata
  2 963 lei 3 201 lei
  Tobogan drept 2,5m cu turn metalic Produsele din categoria "Mobilier pentru spații de joacă" sunt destinate spațiilor publice, parcuri, grădinițe, pentru un număr mare de utilizatori și o utilizare intensă.
 • Oferta limitata
  1 428 lei 1 666 lei
  Hinta cu 2 scaune cu protectie 3-14 ani Produsele din categoria "Mobilier pentru spații de joacă" sunt destinate spațiilor publice, parcuri, grădinițe, pentru un număr mare de utilizatori și o utilizare intensă.
 • Oferta limitata
  1 309 lei 1 547 lei
  Hinta cu 2 scaune fara protectie Produsele din categoria "Mobilier pentru spații de joacă" sunt destinate spațiilor publice, parcuri, grădinițe, pentru un număr mare de utilizatori și o utilizare intensă.
 • Oferta limitata
  2 237 lei 2 475 lei
  Tobogan drept 2.5m dublu cu platforma metalica Produsele din categoria "Mobilier pentru spații de joacă" sunt destinate spațiilor publice, parcuri, grădinițe, pentru un număr mare de utilizatori și o utilizare intensă.
 • Oferta limitata
  1 547 lei 1 785 lei
  Hinta cu 2 scaune mare cu lanturi de inox Produsele din categoria "Mobilier pentru spații de joacă" sunt destinate spațiilor publice, parcuri, grădinițe, pentru un număr mare de utilizatori și o utilizare intensă.
 • Oferta limitata
  2 788 lei 3 026 lei
  Tobogan drept 2.5m dublu cu platforma metalica tip turn Produsele din categoria "Mobilier pentru spații de joacă" sunt destinate spațiilor publice, parcuri, grădinițe, pentru un număr mare de utilizatori și o utilizare intensă.
 • Oferta limitata
  1 666 lei 1 904 lei
  Hinta cu 2 scaune mica cu lanturi de inox Produsele din categoria "Mobilier pentru spații de joacă" sunt destinate spațiilor publice, parcuri, grădinițe, pentru un număr mare de utilizatori și o utilizare intensă.
 • Oferta limitata
  1 761 lei 1 999 lei
  Leagan cu banca model 1 Produsele din categoria "Mobilier pentru spații de joacă" sunt destinate spațiilor publice, parcuri, grădinițe, pentru un număr mare de utilizatori și o utilizare intensă.