Reduceri

Mobilier pentru locuri de joaca 

 • Oferta limitata
  4 879 lei 6 069 lei
  Tobogan spirala 3m cu turn metalic și hintă Produsele din categoria "Mobilier pentru spații de joacă" sunt destinate spațiilor publice, parcuri, grădinițe, pentru un număr mare de utilizatori și o utilizare intensă a acestora. 
 • Oferta limitata
  1 541 lei 1 779 lei
  Tobogan drept Produsele din categoria "Mobilier pentru spații de joacă" sunt destinate spațiilor publice, parcuri, grădinițe, pentru un număr mare de utilizatori și o utilizare intensă a acestora. 
 • Oferta limitata
  1 898 lei 2 136 lei
  Tobogan drept 2m cu platformă metalică Produsele din categoria "Mobilier pentru spații de joacă" sunt destinate spațiilor publice, parcuri, grădinițe, pentru un număr mare de utilizatori și o utilizare intensă a acestora. 
 • Oferta limitata
  2 499 lei 2 737 lei
  Tobogan drept 2m cu platformă tip turn metalică Produsele din categoria "Mobilier pentru spații de joacă" sunt destinate spațiilor publice, parcuri, grădinițe, pentru un număr mare de utilizatori și utilizare intensă a acestora. 
 • Oferta limitata
  2 761 lei 2 999 lei
  Tobogan drept 2m cu turn metalic Produsele din categoria "Mobilier pentru spații de joacă" sunt destinate spațiilor publice, parcuri, grădinițe, pentru un număr mare de utilizatori și utilizare intensă a acestora. 
 • Oferta limitata
  1 660 lei 1 898 lei
  Tobogan drept 2,5m Produsele din categoria "Mobilier pentru spații de joacă" sunt destinate spațiilor publice, parcuri, grădinițe, pentru un număr mare de utilizatori și utilizare intensă a acestora. 
 • Oferta limitata
  2 017 lei 2 255 lei
  Tobogan drept 2,5m cu platformă metalică Produsele din categoria "Mobilier pentru spații de joacă" sunt destinate spațiilor publice, parcuri, grădinițe, pentru un număr mare de utilizatori și utilizare intensă a acestora. 
 • Oferta limitata
  2 731 lei 2 969 lei
  Tobogan drept 2,5m cu platformă tip turn metalică Produsele din categoria "Mobilier pentru spații de joacă" sunt destinate spațiilor publice, parcuri, grădinițe, pentru un număr mare de utilizatori și o utilizare intensă.
 • Oferta limitata
  2 963 lei 3 201 lei
  Tobogan drept 2,5m cu turn metalic Produsele din categoria "Mobilier pentru spații de joacă" sunt destinate spațiilor publice, parcuri, grădinițe, pentru un număr mare de utilizatori și o utilizare intensă.
 • Oferta limitata
  1 547 lei 1 785 lei
  Hinta cu 2 scaune cu protectie 3-14 ani Produsele din categoria "Mobilier pentru spații de joacă" sunt destinate spațiilor publice, parcuri, grădinițe, pentru un număr mare de utilizatori și o utilizare intensă.
 • Oferta limitata
  1 428 lei 1 666 lei
  Hinta cu 2 scaune fara protectie Produsele din categoria "Mobilier pentru spații de joacă" sunt destinate spațiilor publice, parcuri, grădinițe, pentru un număr mare de utilizatori și o utilizare intensă.
 • Oferta limitata
  2 374 lei 2 612 lei
  Tobogan drept 2.5m dublu cu platforma metalica Produsele din categoria "Mobilier pentru spații de joacă" sunt destinate spațiilor publice, parcuri, grădinițe, pentru un număr mare de utilizatori și o utilizare intensă.
 • Oferta limitata
  1 666 lei 1 904 lei
  Hinta cu 2 scaune mare cu lanturi de inox Produsele din categoria "Mobilier pentru spații de joacă" sunt destinate spațiilor publice, parcuri, grădinițe, pentru un număr mare de utilizatori și o utilizare intensă.
 • Oferta limitata
  3 035 lei 3 273 lei
  Tobogan drept 2.5m dublu cu platforma metalica tip turn Produsele din categoria "Mobilier pentru spații de joacă" sunt destinate spațiilor publice, parcuri, grădinițe, pentru un număr mare de utilizatori și o utilizare intensă.
 • Oferta limitata
  1 785 lei 2 023 lei
  Hinta cu 2 scaune mica cu lanturi de inox Produsele din categoria "Mobilier pentru spații de joacă" sunt destinate spațiilor publice, parcuri, grădinițe, pentru un număr mare de utilizatori și o utilizare intensă.
 • Oferta limitata
  1 999 lei 2 237 lei
  Leagan cu banca model 1 Produsele din categoria "Mobilier pentru spații de joacă" sunt destinate spațiilor publice, parcuri, grădinițe, pentru un număr mare de utilizatori și o utilizare intensă.