Dinamique 12

Acoperirea elastica Dinamique este special conceputa pentru a spori confortul atletic, protejarea articulatiilor, evitarea alunecarilor, reducerea zgomotului, absorbirea vibratiilor in cladiri multi-etajate.
Dinamique poate fi folosita la exterior cat si la interior.
Este usor de intretinut, rezistent la razele UV si la inghet / dezghet.

Solicită ofertă

Mai multe detalii

Pret redus!
Produs nou
 
Mai multe informatii

Acoperirea elastica de tip tartan denumita si pardoseala sportiva din poliuretan, este special destinata terenurilor multisport (terenuri de tenis, fotbal, baschet etc) dar si pentru amenajarea spatiilor de joaca publice si private. 

Turnat intr-un singur strat colorat in masa, acoperirea de tip tartan este un inlocuitor al dalelor din cauciuc, nu prezinta imbinari sau alte sisteme de prindere, fiind turnat direct pe stratul suport format din beton / ciment / asfalt.

Principalele avantaje ale covorului tartan Dinamique:

-antiderapant si elastic reducand in mod direct riscul accidentarilor;

-rezistenta ridicata la intemperii (inghet /  dezghet, umezeala etc);

-rezistenta ridica la greutati mari;

-costuri de intretinere : ZERO

Acoperirea de tip tartan formata din granule de cauciuc de tip SBR, amestecate cu o rasina poliuretanica, avand posibilitatea de a se pune in opera in mai multe grosimi si culori, dupa cerintele si specificatiile clientului.

 
Informatii produs
Grosime (cm)1,2
CuloareNegru, Rosu, Verde + o paleta larga de culori pentru comenzi de minimum 250 mp
Greutate (kg/mp)800 / m3
 
Montaj

Terenurile de sport multifunctionale vor fi realizate prin acoperirea stratului suport cu o suprafata de cauciuc granulat realizata prin turnare continua, compusa dintr-un strat de granule de cauciuc compactate cu ajutorul unui liant colorat.

Covorul elastic din cauciuc va fi asezat prin turnare continua, nu prin placi imbinate, cu o grosime de 15mm – 20mm, un grad de UV – 7 si cu o greutate de 1750gr/m².

Stratul de uzura va fi realizat astfel incat sa preia o parte din socurile provocate de cazaturi accidentale precum si sa atenueze zgomotele produse de caderea mingiilor.

Covorul elastic din cauciuc este un material permeabil datorita granulelor folosite in compozitie, astfel incat poate absorbi o cantitate importanta de apa (10-20 l/mp), fiind functional pentru joc la scurt timp dupa incetarea precipitatiilor.

Marcajele aplicate pe covorul elastic de cauciuc sunt transversale si longitudinale realizate cu vopsea clorcauciuc rezistenta UV, in diferite culori, rezistenta la trafic intens si vor asigura desfasurarea urmatoarelor activitati: fotbal / handbal, baschet,tenis de camp si volei (dupa caz).

Perioada de garantie acordata terenurilor va fi de 24 de luni, excluzand cazurile de degradare cauzate de vandalism si de cazurile unei folosiri necorespunzatoare. Terenurile vor fi insotite de instructiuni de folosire si reguli minime de exploatare.

3 alte produse in aceeasi categorie: