Pavaj Cauciuc Pentru Sala Fitness

Pavaj Cauciuc Pentru Sala Fitness

De ce intalnim in Romania din ce in ce mai multe sali de fitness care isi acopera pardoseala cu pavele din cauciuc? Iata cateva motive:

Cresterea sigurantei prevenind accidentarile

Pavelele din cauciuc (dalele din cauciuc / Placile din cauciuc) devin din ce in ce mai populare pe masura ce managerii salilor de fitness descopera beneficiile multiple pe care pavele din cauciuc le aduc in acestea.  Unul din principalele beneficii este prevenirea accidentarilor la nivelul articulatiilor. Pavelele din cauciuc prin caracterul lor amortizor si de absorbtie al socurilor reduc tensiunea din articulatiile membrelor inferioare, lucru pe care pardoselile clasice  nu il fac.

Pavelele din cauciuc ofera protectie si echipamentelor din sala. Deseori greutatile sunt lasate sa cada.O pardoseala din pavele din cauciuc amortizeaza jocul si protejeaza impotriva deteriorarii echipamentelor din sala.

Pavelele din cauciuc au proprietati foarte bune antialunecare in felul asta reducand riscul de accidentelor prin alunecare si cadere.

Pavelele din cauciuc sunt usor de instalat, usor de intretinut si de curatat. Instalate corespunzator necesita foarte putina mentenanta.

Reducerea zgomotului

Pavelele din cauciuc au si proprietatea de a reduce zgomotul. Salile de fitness in general sunt spatii cu deschideri mari astfel sunetele reflecta din perete in perete. Fie ca vorbim de un strigat de bucurie sau zgomotul ganterelor pavelele din cauciuc preiau o parte din nivelul de zgomot facand in sala un mediu ambiental mai placut.

Durabilitate si versatilitate

Pavelele din cauciuc sunt disponibile in mai multe variante de grosime din care sa va alegeti. Va punem la dispozitie o gama foarte variata de culori, iar daca nu gasiti culoarea pe care o doriti in gama noastra standard, nu ezitati sa ne contactati pentru a gasi impreuna solutia potrivita pentru proiectul dumneavoastra.

Pavelele din cauciuc au o durata mare de viata. Fiind vulcanizate la temperaturi inalte acestea rezista foarte bine la traficul din salile de fitness si pot suporta cu succes greutatea echipamentelor.

Postat la data de: 2020-02-25 ARTICOLE UTILE

Cauta articole