Pavele De Cauciuc În Locurile De Joacă

Pavele De Cauciuc În Locurile De Joacă

Stai fara griji cand copiii sunt la joaca!         

Este foarte important pentru cei mici sa se joace cat mai mult in aer liber. Fie ca se intampla acasa, la scoala sau intr-un loc de joaca public copiii trebuie sa fie in siguranta iar parinitii sa nu isi faca griji pentru accidentari.

Pavajul din cauciuc reduce riscul accidentarilor.

Atunci cand instalam pavele din cauciuc sau dale din cauciuc riscul accidentarilor prin alunecare scade semnificativ datorita efectului “non-slip” al acestora. Totusi chiar si atunci cand copiii cad daca sunt folosite pavele din cauciuc acestia cad pe o suprafata moale care atenueaza socul.

Diversitate si posibilitatea particularizarii.

Hexaplat.ro va pune la dispozitie o gama variata de culori din care sa alegeti pentru a face locul de joaca cat mai viu colorat si atractiv pentru cei mici. In cazul in care modelele noastre de culoare standard nu se potrivesc proiectului dumneavoastra contactati-ne si impreuna putem gasi culoarea sau combinatia de culoari potrivita. 

Dalele din cauciuc reduc zgomotul.

Cauciucul are proprietatea de a absorbi undele sonore mai mult decat de a le reflecta. Acest lucru devine util mai ales in locurile de joaca din apropierea locuintelor. Pavele din cauciuc vor atenua din zgomotul produs de copii atunci cand sar sau se joaca.

Durata mare de viata.

Pavelele din cauciuc s-au dovedit a fi foarte rezistente in timp. Acestea au o rezistenta mare la inghet/dezghet si la uzura continua. Pavelele din cauciuc isi pastreaza forma si  dupa o perioada indelungata de folosire. Pavajele din cauciuc pot fi folosite cu incredere atat in interior cat si in exterior.

Postat la data de: 2020-02-25 ARTICOLE UTILE

Cauta articole