Cum mi se livreaza produsele?

Livrarea se asigura la nivel national, indiferent de locatie, contracost prin intermediul firmelor de curierat cu care avem incheiat un acord in acest sens:

1. Pallex Romania

2. Dragon Star

La solicitarea clientului, livrarea se poate asigura si prin intermediul altor firme de curierat / transport, sau cu posibilitate de ridicare a produselor comandate direct de la punctul nostru de productie.

Cat timp dureaza livrarea produselor?

Termenul maxim de livrare este de 48 ore pentru produsele aflate in stoc. In cazul in care produsele nu sunt pe stoc, termenul se poate prelungi cu pana la cateva zile, in functie de volumul comandat.

In ziua livrarii efective, sunteti contactat / instiintat de curier prin intermediul unui SMS sau apel, asupra orei in care urmeaza sa fie facuta livrarea.

Cat ma costa livrarea produselor?

Costul livrarii variaza, in functie de cantitatea comandata si localitatea unde trebuie livrata comanda. Pentru un pret cat mai exact, va recomandam sa luati legatura cu reprezentantii departamentului de vanzari.

Cand se livreaza produsele?

Livrarile se fac de Luni pana Vineri, in intervalul orar 09:00-18:00. In zilele de sambata, duminica dar si in zilele aferente sarbatorilor legale, nu se livreaza comenzi.

Pentru detalii suplimentare va recomandam sa contactati reprezentatii departamentului de vanzari.